Nurmijärvi harrastaa
  nurmijarviharrastaa@klaukkalanrotarit.onmicrosoft.com      tapahtumakoordinaaattori Timo Lotila 040 057 8400

Seuroille ja järjestöille
Oiva tilaisuus tavata uusia harrastajia

 


 

Ainutlaatuinen tilaisuus esitellä omaa toimintaa ja hankkia uusia harrastajia

Moni aloittaa uuden harrastuksen syksyllä. Suuren suosion saanut Nurmijärvi harrastaa on erityisesti nurmijärveläisille urheilu- ja muille harrastusseuroille ja -yhdistyksille järjestettävä tapahtuma Klaukkalan Monikon tapahtumatorilla. Sinne kannattaa ehdottomasti tulla esittelemään seuran toimintaa. Tapahtuman järjestää Nurmijärvi-Klaukkalan Rotaryklubi yhteistyössä Nurmijärven kunnan kanssa. Tapahtuman tuotto menee klaukkalalaisten nuorten kansainvälisen vaihdon tukemiseksi.

Tapahtuma on nurmijärveläisille urheilu- ja muille harrastusseuroille ilmainen. Edellytämme että seurat tiedottavat omilla kanavillaan osallistumisesta ja omasta ohjelmastaan. Me tuotamme seuroille valmista tiedotusmateriaalia.

 

Mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman ohjelmaan 25.4.

Pidämme torstaina 25.4. suunnittelupalaverin, johon ovat tervetulleita kaikki mukaanlähtevät seurat ja järjestöt. Tule mukaan vaikuttamaan tilaisuuden ohjelmaan ja oman harrastuksesi esilläoloon.

Aika: 25.4. klo 18.00

Paikka: Klaukkalan kirkko, takkahuone

Ilmoittautumislomake
Täytä ja lähetä ilmoittautumislomake, niin otamme yhteyttä lähiaikoina.

  Ilmoittautuminen Nurmijärvi harrastaa -tapahtumaan


Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla sitoutuu  tiedottamaan tapahtumasta omilla kanavillaan.Näyttelyalueen kartta

Monikon alueelle mahtuu 26 näytteilleasettajapaikkaa. Paikat 18-26 otetaan käyttöön tarvittaessa. Lisäksi voidaan ottaa käyttöön 2 isompaa aluetta (A, B).

  

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö, joka toimii yli 200 maassa. Rotarytoiminnan perustana ovat paikalliset rotaryklubit, jotka kokoavat yhteen samanmielisiä vaikuttajia tekemään hyvää omalla paikkakunnallaan. Olisitko kiinnostunut liittymään?