Nurmijärvi harrastaa
  nurmijarviharrastaa@klaukkalanrotarit.onmicrosoft.com      tapahtumakoordinaaattori Timo Lotila 040 057 8400

Nurmijärvi-Klaukkalan Rotaryklubi
Tehdään hyvää yhdessä!

 


Mika on Rotary?

Rotary on kansainvälinen toimija, jonka kautta saat erinomaisen mahdollisuuden myös verkostoitumiseen. Voit vierailla rotaryklubien kokouksissa sekä kotimaassa, että ulkomailla. Voit myös verkostoitua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa kansainvälisissä harrastusryhmissä. Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoonaa jäsentä yli 200 maassa ja 35 000 klubissa. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa on runsaat 10 000 rotaria. 

Vaihto-oppilaan isäntäperheenä pääset halu­tessasi tutustumaan eri kulttuureihin ja verestämään kielitaitoasi. 

Kansainvälinen rotarytoiminta on tullut tunnetuksi ensisijaisesti tekojen kautta: kansainvälinen nuorisovaihto, stipendit ja maailmanlaajuiset humanitaariset hankkeet. Näistä tunnetuimpana Polio Plus, jolla polio on saatu miltei hävitettyä maailmasta.


Nurmijärvi-Klaukkalan Rotariklubi

Rotarina on mahdollisuus paikkakunnan kehittämiseen yhdessä samanhenkisten vaikuttajien kanssa. Voit tehdä hyvää ammattisi edustajana ja osaajana, sekä saada samalla elinikäisiä ystäviä. 

Kuulemme kiinnostavia asiantuntija-esityksiä ja vierailemme eri kohteissa. Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia hankkeita. 

Teemme paikallista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. 

Tuemme kansainvälistä nuorisovaihtoa. Jokaista lähetettyä nuorta vastaan otamme vastaan toisen nuoren. Klubimme on lähettänyt vuosivaihtoon yli 20 klaukkalalaista nuorta 30 vuoden aikana. Kohteina ovat olleet USA, Australia, Meksiko, Etelä-Afrikka, Ecuador, Brasilia, Argentiina, Ranska ja Kanada.


Kymmenen syytä tulla mukaan

Rotarina voit:.

  

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö, joka toimii yli 200 maassa. Rotarytoiminnan perustana ovat paikalliset rotaryklubit, jotka kokoavat yhteen samanmielisiä vaikuttajia tekemään hyvää omalla paikkakunnallaan. Olisitko kiinnostunut liittymään?